Jammer genoeg zijn er nog veel paarden liefhebbers onbekend met de diensten van de mobiele paardenweegschaal. Een tweet naar uw paardenvrienden wordt dan ook bijzonder op prijs gesteld. U vergroot hiermee ook uw eigen mogelijkheden mocht u nu of in de toekomst besluiten tot een aanvraag voor een afspraak.

En wat kost het?

 

Al ruim 10 jaar berekent de paardenweegschaal zo goed als altijd dezelfde prijs. All-in. Dus inclusief wegen, meten, voorrijkosten, kilometerkosten, opbouwen, afbreken... en wel:

 

€ 10,- per paard.

 

Hoe kan dat? Nou, dat is grotendeels aan jullie zelf te danken. Het aantal aanvragen neemt toe zodat afspraken makkelijker te combineren zijn. Daardoor nemen de kosten af en hopelijk weten we dat nog een poosje zo te houden.

 

Nog even verder lezen, want zoals meestal heeft alles een keerzijde. Er komen ook steeds meer aanvragen binnen voor hele kleine aantallen paarden. Op zich helemaal niets mis mee, maar het valt niet altijd meer te combineren met grotere stallen of het duurt veel te lang. En om een stuk of 10 van dit soort aanvragen te combineren valt niet te doen. Daarvoor zitten er gewoon te weinig uren in een dag.

 

Daarom is per 1-7-2020 het minimumbedrag per afspraak veranderd naar 45 Euro. Zijn er meer dan 4 paarden op een adres dan verandert er dus helemaal niets. Is dat niet het geval dan kan het de moeite lonen om b.v. buren of kennissen te mobiliseren. Voor het minimumbedrag kun je dus 4,5 paarden mee laten doen. -Hoe het met dat halve paard moet, moet ik nog even over nadenken-

 

Belangrijk: Tot het moment dat we het volledig eens zijn over een afspraak is voor de klant alles vrijblijvend! Aarzel dus niet om je wensen kenbaar te maken, ook wanneer het om een wat kleine(re) groep gaat. Hoe meer aanvragen, des te groter de kans dat er snel een dagroute samengesteld kan worden. Ook daarin verandert niets.

 

Vrijblijvend de interesse bij u op stal peilen? Klik hier voor een handige intekenlijst! Kost weinig moeite en je weet snel of er voldoende stalgenoten mee willen doen.

-Echt wel, hebben alleen soms even een zetje nodig.-

 

Voor vragen en/of opmerkingen mag je mij altijd bellen -06-55568276- of mailen naar:

 

Info@paardenweegschaal.nl